💥Beaphar Vit Bits multivitaminos: ropogós, multivitamin krémmel töltött csemege macskák részére.

💥Beaphar Stiff Joint Easy Treat – Támogatja az ízületek mobilitását, és hosszútávon támogatja a természetes porcszövet újraképző folyamatokat, a fájó, merev ízületektől szenvedő macskáknak ajánlott.

💥Beaphar Calming Cat Treats egy csirkehúsos ízű jutalomfalat, mely képes csökkenteni a macskák szorongását stressz esetén. A macskák különösen érzékenyen reagálhatnak a környezetük változásaira, ami viselkedési problémákhoz és egészségügyi komplikációkhoz vezethet.

💥Beaphar Dental Easy Treat: Ízletes jutalomfalatok speciálisan a macskák fogainak ápolására kifejlsztve. A macskák 85%-ánál 4 éves kor fölött fogproblémák mutatkoznak, ezért főként a fogkő a felelős. A kellemetlen lehelet semlegesítésén túl a falatkák mechanikai úton is eltávolítják a lepedéket és segítenek a fogkő és egyéb szájüregi problémák kialakulásának megelőzésében.

💥Beaphar Salmon Bits: ropogós, lazac ízesítésű malátakrémmel töltött kiegészítő eledel macskák részére. A malátakrém segít, hogy a macskák emésztőrendszerében ne alakuljanak ki szőrgomolyagok, hanem a szőrszálak könnyű és természetes módon ürüljenek ki.

💥Beaphar Catnip-Bits:  a csemegék ízletesek és egészségesek. A macskamentával töltött, ropogós eledel ellenállhatatlanul vonzó a macskák számára. Többféle nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ami segít a macskákat kiváló kondícióban tartani

💥 Perfecto Cat ropogós töltött jutalomfalatok, halas-taurinos és sajtos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük